DANTE is een AoIP (Audio Over IP) oplossing van het Australische bedrijf Audinate. Audinate ontwikkelde DANTE zo'n 10 jaar geleden en is nu een van de grotere spelers in AoIP wereld. DANTE heeft software en hardware oplossingen om audio over een conventioneel IP netwerk te transporteren.

DANTE maakt gebruik van industrie standaard switches van HP, CISCO, Juniper en Netgear. DANTE is heel veilig, robuust en gebruikersvriendelijk.

DANTE hardware wordt in samenwerking met verschillende fabrikanten gemaakt. Dit zijn bv Yamaha, Shure, Sennheiser, Mackie, Focusrite en vele anderen.

Een DANTE network kan bijvoorbeeld redundant opgebouwd worden, om bij uitval en storingen in het primaire netwerk, probleemloos en zonder audio verlies over te schakelen naar het secundaire netwerk.

DANTE Controller is een tool om subscriptions tussen audio devices te maken.

DANTE Via, software om lokale PC/MAC/LINUX hoofdtelefoons, speakers en applicaties, zoals iTunes via DANTE netwerk te koppelen.

DANTE Virtual Sound Card, is een virtuele soundcard in je PC/MAC/LINUX die gekoppeld kan worden aan een DANTE netwerk. De soundcard emuleert een ASIO/WDM soundcard en kan zo in je DAW geslecteerd worden.

DANTE is geschikt voor conferenties maar ook voor in de studio en live sound.

 

Dante Certification Level 3

Hoe gaan we aan de slag?

Je meld je aan en geeft aan wat je voor sound wil hebben. Je kunt bijvoorbeeld een aantal referentie tracks opgeven. Daarna upload je de multitracks naar onze beveiligde server. Onze sound engineer zal jouw multitracks inladen en zal hiermee aan het werk gaan. Hij zal jou wensen zo goed mogelijk uitvoeren. Je kunt tussentijdse versies krijgen en overleggen of dit is wat je in gedachten hebt. De sound engineer zal ook, indien nodig, adviezen geven over de opbouw van de track. We zullen meerdere sounds van je track vrijgeven, zodat je een indruk krijgt en hiervan een keuze kunt maken.

Jij hebt een mooie track gemaakt en wil dit gaan uitbrengen. Maar één ding mankeert er nog aan. De sound. Hoe laat ik mijn track klinken, zoals alle vette tracks op de radio of spotify. Dan ben je hier bij het juiste adres. Berbiers.nl kan hiervoor zorgen. Berbiers.nl laat jouw track zo klinken, zoals jij het wilt. Berbiers.nl werkt met een gecertificeerd sound engineer die alle trucjes en kneepjes van het vak kent. Berbiers.nl is gespecialiseerd in het Genre Soul/Funk en alle stijl varianten daarvan.